Sport

3 tips når du vender tilbage til at dyrke sport efter en lang pause

Har du holdt pause fra din sport i lang tid, og skal du snart tilbage igen, er der her et par gode råd til at gøre det ordentligt, så du ikke ender med at få skader igen. Det kan måske være, at det er skader, der har holdt dig ude, og så er det jo ikke så godt, hvis du går direkte ind og får en ny skade. Måske har du været væk fra sporten frivilligt i længere tid, og så er det også godt med disse tips, så du ikke ødelægger dig selv og din krop.

Husk at du kan finde plissegardiner med snoretræk her.

Snak med en fysioterapeut

For det første kan det være oplagt at tage en snak med en fysioterapeut først – især hvis du har været ude på grund af en skade. Det kan være, at der stadig er nogle tegn på, at du ikke er helt klar til at starte igen, og så er det jo bedre lige at tage en måned ekstra, inden du vælger at starte ud. Og det kan en fysioterapeut meget hurtigt finde ud af.

Start stille og roligt ud

Dernæst vil det være smart af dig at starte stille og roligt ud med din træning igen, så du ikke ender med at overanstrenge dig. Hvis din krop ikke har været aktiv på samme måde i lang tid, er det klart, at det vil være lidt af et chok for den at komme i gang igen, og så er det meget bedre at starte stille og roligt ud. Starter du ud med lyn og torden, bliver din krop meget hurtigt overbelastet, og du kan ende med at skade dig selv mere, end du gør gavn.

Find billige foldegardiner her.

Sørg for at strække ud før og efter træning

Og her til sidst vil vi anbefale dig, at du sørger for at strække godt ud både før og efter træning. Gør det til en vane at strække ud, når du er færdig med at varme op, samt at få strukket ud når du er færdig med dit træningspas. Det er godt for musklerne, og det kan være med til at forebygge, at du får skader. Med disse tips bør du være sikret en sikker start til din sport igen, og snart er du tilbage på samme niveau, som du var før din pause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.