Sport

3 tips til at få flere klienter som personlig træner

Er du personlig træner, men kniber det med at finde nok nye klienter, har vi her lavet et par gode fifs til dig, der gerne vil have endnu flere klienter i butikken.

Det behøver ikke at være svært at få nye klienter som personlig træner. Det bedste, du kan gøre, er uden tvivl altid at levere en rigtig høj service og et godt produkt, så du er sikker på, at dine nuværende klienter anbefaler dig til deres venner.

Men der er også et par andre ting, du kan gøre.

Vis før og efter billeder

For det første kan det være en rigtig god idé at få lov til at vise før og efter billeder af dine klienter, når de har været igennem et succesfuldt træningsforløb hos dig.

Vi elsker alle sammen at se succesfulde træningsforløb i form af før og efter billeder, og det er noget af den bedste reklame for din forretning, da det jo tydeligt viser, at du er god til dit arbejde, og at dine klienter får succes med et forløb hos dig.

Vær aktiv på de sociale medier

Så kan det også være en rigtig god idé at være aktiv på de sociale medier, da du har mulighed for at hente rigtig mange kunder lige netop her.

Har du mod på det, kan det eks. være en god idé at være aktiv på alle de sociale medier, vi har i Danmark. Det gælder alt fra Snapchat til TikTok, Instagram, Facebook, Twitter og hvad der nu ellers finders.

Der er mulige kunder overalt, og derfor gælder det om at finde på en måde, du kan komme ud til de mange potentielle klienter. Og det kan du bl.a. på de sociale medier.

Få din historie i pressen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du har mulighed for at få en historie eller to i pressen i løbet af året. Det kan også være en rigtig god kilde til god omtale af dig og din forretning.

Det kan være din historie, hvis du eks. tidligere har været overvægtig og nu er blevet personlig træner. Det kan være en historie om din opstart, en succesfuld klient eller hvad du nu kan finde på. Der er mange måder at finde på en god pressehistorie, som din lokalavis med stor sandsynlighed vil trykke.

Bonustip – Pas på hvor du lægger dine penge

Når du skal have nye klienter som personlig træner, kan det være, at du føler dig draget af at betale for annoncer, købe hjemmesider og meget andet. Men her kan det være en meget god idé at bruge dine penge meget varsomt, da du ellers hurtigt kan ende med at kaste penge ned i sort hul, hvor du aldrig får dem at se igen.

Der er mange marketingbureauer derude, der står klar og lover dig guld og grønne skove. Men her er det vigtigt, at du mærker efter med dine mavefornemmelse, inden du siger ja til dyre reklamekampagner, en dyr hjemmeside eller hvad du nu ellers bliver tilbudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.